Anže Logar odstopil

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Anže Logar je sporočil, da odstopa.
Oglej si celoten članek

Dan po lokalnih volitvah je Anže Logar sporočil, da se po 12 letih poslavlja iz ljubljanske politike. "Včeraj so bile lokalne volitve. Tako za župana kot za mestni svet se nismo odrezali dobro. Zato odstopam kot predsednik MO SDS Ljubljana. Po 12 letih se poslavljam iz ljubljanske politike. ker je tako prav," je v objavi na Twitterju zapisal Logar. 

Zahvalil se je vsem članom, volivcem in simpatizerjem. 

Logar se je letos pomeril na predsedniških volitvah, kjer je v drugem krogu moral priznati premoč Nataši Pirc Musar. Po razglasitvi rezultatov je dejal, da se je v politiki naučil, da "ko se ena vrata zaprejo, se druga odprejo. Danes smo na začetku neečsa velikega." Kaj točno je s tem mislil, še ni razkril. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 49

  • 18:28 21. November 2022.

    ce lahko logarju po vsem tem se kdo sploh zaupa, potem naj se ne cudi, ko ga bo s svojim …

  • 16:59 21. November 2022.

    na lokalnih volitvah sem pogrešal stranko kps, komunistične partije slovenistana, zato se jih žal nisem udeležil ... pa koga naj …

  • 16:48 21. November 2022.

    hm, propadel na predsedniškihvolitvah, propadel na lokalnih volitvah, sedaj pa so se mu odprla nova vrata, sam mimogrede,,kako je lahko …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.