Slovenija
39322 ogledov

Anže Logar odstopil

Anže Logar Anže Petkovšek
Anže Logar je sporočil, da odstopa.

Dan po lokalnih volitvah je Anže Logar sporočil, da se po 12 letih poslavlja iz ljubljanske politike. "Včeraj so bile lokalne volitve. Tako za župana kot za mestni svet se nismo odrezali dobro. Zato odstopam kot predsednik MO SDS Ljubljana. Po 12 letih se poslavljam iz ljubljanske politike. ker je tako prav," je v objavi na Twitterju zapisal Logar. 

Zahvalil se je vsem članom, volivcem in simpatizerjem. 

Logar se je letos pomeril na predsedniških volitvah, kjer je v drugem krogu moral priznati premoč Nataši Pirc Musar. Po razglasitvi rezultatov je dejal, da se je v politiki naučil, da "ko se ena vrata zaprejo, se druga odprejo. Danes smo na začetku neečsa velikega." Kaj točno je s tem mislil, še ni razkril. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 49
  • igorgeus 18:28 21.november 2022.

    ce lahko logarju po vsem tem se kdo sploh zaupa, potem naj se ne cudi, ko ga bo s svojim obracanjem po vetru in iskanjem koristi izkljucno zase, nategnil.

  • lojs 16:59 21.november 2022.

    na lokalnih volitvah sem pogrešal stranko kps, komunistične partije slovenistana, zato se jih žal nisem udeležil ... pa koga naj volim? "lista za več sončnih dni", "lista za več skretov v občini", "lista za hitrejše skiroje" ... čisti vrtec, dolgčas

  • rd2dmk2 16:48 21.november 2022.

    hm, propadel na predsedniškihvolitvah, propadel na lokalnih volitvah, sedaj pa so se mu odprla nova vrata, sam mimogrede,,kako je lahko zamrznil članstvo v SDS v času predseniške kampanije, sedaj pa izstopa iz MISDS LJ in to dober teden po porazu ...prikaži veču na volitvah. upam da so tista vrata, ki so se odprla vrata hrama na Gorenjskem zraven Jožovca. ne me strašit da je šel po pristopno izjavo k Levici.