Arso izdal novo opozorilo

Foto: Profimedia
To nam prinaša izrazita vremenska fronta.
Oglej si celoten članek

Vremenoslovci na Arsu so danes ob 9. uri zjutraj izdali novo opozorilo: "V sredo bo pihal zmeren do močan veter severnih smeri, ki bo najmočnejši v Zgornjem Posočju, pod Karavankami, v severovzhodni Sloveniji in v višjih legah, kjer bodo najvišje hitrosti vetra od 70 do 90 km/h, krajevno lahko tudi okoli 100 km/h. Drugod bodo najmočnejši sunki vetra okoli 70 km/h."

Na Arsu dodajajo, da bo v noči na četrtek veter slabel.

Dež hladne fronte

Vremenoslovci na Arsu so sicer za danes napovedujali pas dežja hladne fronte, ki je dopoldne od severa prešel Slovenijo, vmes so bile tudi nevihte: 

Vreme Neurje z močnimi sunki vetra, tisoči brez električne energije

Za njo bo popoldne spremenljivo oblačno, možna bo še kakšna manjša ploha. Zapihal bo okrepljen severni veter. Popoldanske temperature bodo od 4 do 10, na Primorskem do 13 stopinj Celzija.

Gibanje padavin lahko spremljate na spodnji povezavi:

Vreme Radarska slika padavin

Podrobnejša napoved za današnji dan je na tej povezavi.

Napoved od 7. do 12. februarja

V petek in soboto bo nad našimi kraji območje visokega zračnega tlaka, k nam bo dotekal nekoliko manj hladen in suh zrak. Anticiklon bo v nedeljo oslabel, z zahodnikom bo v višinah k nam znova dotekal nekoliko toplejši in vse bolj vlažen zrak, vremensko sliko pojasnjujejo na Arsu.

Napoved sklenejo, da bo do nedelje prevladovalo precej jasno vreme z jutranjimi temperaturami pod ničlo v večjem delu Slovenije. V začetku prihodnjega tedna bo postopno topleje, v torek na Arsu pričakujejo padavine.

Foto: Arso Modelska napoved za deset dni

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 08:21 5. Februar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • 04:51 5. Februar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • 02:05 5. Februar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.