Avto se je prevrnil na streho, potem ga je odneslo v tovornjak

Foto: Promet.si
Foto: Promet.si
Voznik in sopotnica sta utrpela lažje poškodbe.
Oglej si celoten članek

Včeraj je na območju PU Koper prišlo do prometne nesreče. Nesreča se je pripetila na primorski avtocesti pred izvozom za Postojno proti Ljubljani. 57-letni voznik osebnega vozila je zaradi sodre na cesti izgubil nadzor nad vozilom, začelo ga je zanašati, nato pa je trčil v kovinsko varnostno ograjo.

Vozilo se je prevrnilo na streho in drselo po vozišču, nato pa je še trčilo v tovorno vozilo. Voznik osebnega vozila in njegova sopotnica sta se v nesreči lažje poškodovala. Povzročitelju so policisti izdali plačilni nalog, so sporočili s PU Koper.

xxx

Zaradi nesreče je bila med priključkoma Razdrto in Postojna začasno zaprta primorska avtocesta. Promet je bil ponovno sproščen po 17. uri.

Slovenija Policista nista lovila tatu, bila sta na malici Slovenija Toliko boste za liter bencina in dizla odšteli po polnoči

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.