Bazen Simone Dimic črna gradnja?

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Bazen v hiši Simone Dimic naj ne bi imel gradbenega dovoljenja, opozarja poslanec SDS Miro Petek.
Oglej si celoten članek

Poslanec državnega zbora Miro Petek je na ministra za okolje in prostor Roka Žarnića naslovil vprašanje glede črne gradnje letnega bazena ob hiši Simone Dimic.

"V medijih je bilo precej zapisov o Simoni Dimic, nekdanji vodji kabineta predsednika vlade Boruta Pahorja, v navezavi z Vegradom in obnovi njene hiše v Murglah. Ob tej hiši je tudi letni bazen, za katerega pa je v javnosti slišati, da nima vseh potrebnih dokumentov, torej je črna gradnja," piše poslanec SDS Miro Petek.

Zato ga zanima, "ali in kako so pristojni inšpektorji ukrepali v primeru gradnje in obratovanja tega bazena". Sprašuje se, kakšno odločbo je izdala inšpekcijska služba oziroma ali jo še namerava izdati, ali bodo bazen legalizirali ali odstranili. Ministra Žarnića pa sprašuje tudi, ali je bila iz kabineta predsednika vlade na ministrstvo ali inšpekcijske službe podana kakšna intervencija za ustavitev postopka ali legalizacijo letnega bazena gospe Dimic.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 09:03 23. Julij 2011.

    križar, 22.18<br />Pametno bi bilo, da bi svoje bolno mišljenje obdržal zase. Sicer pa si sumljiv, da si blizu tiste …

  • 08:10 23. Julij 2011.

    pošteno raziskati in odstraniti kot ostalim ki niso bogati. naj velja enakost in poštenje za vse snako.

  • 22:18 22. Julij 2011.

    A tega Petka lahko eden še enkrat pregon,da ne bo sral klamf po medijskem prostoru Slovenije?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.