Brutalen umor otroka, ki je šokiral svet

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Deklica, stara le 13 mesecev, je umrla zaradi spolnega in fizičnega nasilja, so potrdili patologi.
Oglej si celoten članek

Grozljiva zgodba iz Velike Britanije. Deklica, po imenu Poppi Worthington, stara le 13 mesecev, je umrla zaradi strašljivih zlorab. Kot piše britanski Daily Mail, je patologinja, ki je pregledala dekličino trupelce, potrdila, da ni umrla naravne smrti. Med poškodbami, ki jih je našla patologinja, so tudi rane notranjih in reproduktinih organov.

Patologinja je med pričanjem na sodišču povedala, da so najverjetnejši razlog dekličine smrti poškodbe in notranje krvavitve, ki so bile izzvane z nasilno penetracijo s penisom ali objektom v obliki penisa. Za smrt otroka je osumljen njen oče Paul, na katerega kažejo številni obremenilni dokazi. Sam krivod vztrajno zanika.

"Videla boš kri" Še ena sodba za očima jeseniške deklice

Včeraj so se v britanskih medijih pojavile prve fotografije dekličinega doma, med drugim tudi postelja, na kateri so preiskovalci odkrili sledove krvi. Postelja je bila prekrita z brisačami in blazinami.

V okviru sojenja smrti 13-letne deklice je prejšnji teden pred sodiščem nastopil njen oče, ki se je izmikal pri odgovorih na kar 252 postavljenih vprašanj tožilca, med drugim tudi, zakaj so sledi dekličine DNK najdene na njegovih genitalijah. Zagovornik očeta je povedal, da je "deklica sesala očetov palec" in da je to edini možen odgovor na omenjeno vprašanje.

Odločitev Še en udarec za mamo jeseniške deklice

Patologinja je sicer povedala, da poškodbe, zaradi katerih je umrla deklica, niso edine in da je našla tudi nekatere starejše, med drugim modrice na nogah in črnavke okrog rektuma.

Dokazni postopek, ki se je na sodišču začel prejšnji teden, je pokazal, da je dekličina mama spala, ko je zaslišala krik svojega soproga. V spodnje prostore hiše je prinesel mrtvo telo 13-mesečne hčerke in kričal, naj pokliče prvo pomoč.

Mama iz pekla Zažgala svoja otroka

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 17:38 22. Januar 2018.

    Tega demona zapret dosmrtno in upam, da dobi nazaj......

  • 18:04 6. December 2017.

    Tega gnoja bi morali živega obesiti za jajca in pustiti tako dolgo, da ga ptiči pojedo! Ostanke pa zakopati v …

  • 11:42 6. December 2017.

    Peesda ste nesposobni. Niti enega članka brez slogovnih in tipkarskih napak ne znate sestavit. Niti enega. Nesposobneži. 13-letna ali 13-mesečna …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.