Grozljivo trčenje pri Kobaridu, dva mrtva motorista

Foto: Profimedia Nesreča motorista (fotografija je simbolna).
Foto: Profimedia Nesreča motorista (fotografija je simbolna).
Nepravilno prehitevanje.
Oglej si celoten članek

Danes dopoldne se je blizu vasi Trnovo ob Soči zgodila huda prometna nesreča, v kateri sta umrla dva avstrijska motorista.

Nesreča se je zgodila nekaj pred poldnevom. Po prvih zbranih podatkih je 66-letni avstrijski motorist vozil v skupini štirih motoristov po regionalni cesti iz Bovca proti Kobaridu. Pred naseljem Trnovo ob Soči je prehiteval osebni avtomobil v trenutku, ko je iz nasprotne smeri pravilno pripeljal 48-letni motorist, prav tako državljan Avstrije, in ga oplazil, pri tem pa je 48-letnik padel po vozišču in se poškodoval.

66-letni motorist, ki je ostal na levem voznem pasu, je nato čelno trčil v tretje motorno kolo, s katerim se je pravilno po svojem voznem pasu iz nasprotne smeri pripeljal 45-letni avstrijski motorist. V silovitem trčenju je oba vrglo približno deset metrov izven vozišča, oba pa sta zaradi hudih poškodb umrla na kraju nesreče, so sporočili iz Policijske uprave Nova Gorica.

Po prometni nesreči so 48-letnega avstrijskega motorista, ki si je pri padcu zlomil nogo, reševalci odpeljali na nadaljnje zdravljenje v šempetrsko bolnišnico.

O prometni nesreči je policija obvestila preiskovalno sodnico in državno tožilstvo v Novi Gorici.

Grozljivo Snemal, medtem ko je voznik umiral

Slovenija V prometni nesreči umrl motorist

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.