Slovenija > Črna kronika
7456 ogledov

Grozljivo trčenje pri Kobaridu, dva mrtva motorista

Nesreča motorista (fotografija je simbolna). Profimedia Nesreča motorista (fotografija je simbolna).
Nepravilno prehitevanje.

Danes dopoldne se je blizu vasi Trnovo ob Soči zgodila huda prometna nesreča, v kateri sta umrla dva avstrijska motorista.

Nesreča se je zgodila nekaj pred poldnevom. Po prvih zbranih podatkih je 66-letni avstrijski motorist vozil v skupini štirih motoristov po regionalni cesti iz Bovca proti Kobaridu. Pred naseljem Trnovo ob Soči je prehiteval osebni avtomobil v trenutku, ko je iz nasprotne smeri pravilno pripeljal 48-letni motorist, prav tako državljan Avstrije, in ga oplazil, pri tem pa je 48-letnik padel po vozišču in se poškodoval.

66-letni motorist, ki je ostal na levem voznem pasu, je nato čelno trčil v tretje motorno kolo, s katerim se je pravilno po svojem voznem pasu iz nasprotne smeri pripeljal 45-letni avstrijski motorist. V silovitem trčenju je oba vrglo približno deset metrov izven vozišča, oba pa sta zaradi hudih poškodb umrla na kraju nesreče, so sporočili iz Policijske uprave Nova Gorica.

Po prometni nesreči so 48-letnega avstrijskega motorista, ki si je pri padcu zlomil nogo, reševalci odpeljali na nadaljnje zdravljenje v šempetrsko bolnišnico.

O prometni nesreči je policija obvestila preiskovalno sodnico in državno tožilstvo v Novi Gorici.

Posledice prometne nesreče Grozljivo Svet Snemal, medtem ko je voznik umiral motorist nesreča Slovenija V prometni nesreči umrl motorist

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.