CI: Zgodba v Cicibanu "spolna zloraba otrok"

Foto: Ciciban
Foto: Ciciban
Civilna iniciativa (CI) za družino in pravice otrok je v izjavi za javnost izrazila ogorčenje nad zgodbo o deklici z dvema očetoma, ki je bila objavljena v marčevski reviji Ciciban.
Oglej si celoten članek

"Iniciativa ostro nasprotuje objavam zgodb, ki propagirajo homoseksualnost, še zlasti v revijah za najmlajše," je poudarila Vesna Vilčnik iz omenjene iniciative.

Kot je dejala, se v omenjeni zgodbi pod podobo strpnosti skriva "agresija proti etičnim vrednotam in krščanski morali". Ob tem je tudi dejala, da je zgodba "spolna zloraba otrok", saj po mnenju iniciative nasilno posega v spolne predstave otrok in jim na prefinjen način vsiljuje nove spolne vzorce.

Vilčnikova je ob tem pozvala ljudi, naj na referendumu zavrnejo družinski zakonik, v ozadju katerega se po mnenju iniciative skriva najbolj nemoralen del slovenske politike.

Kot pravijo v iniciativi, bomo na referendumu o družinskem zakoniku očitno odločali tudi o programih v vrtcih in šolah. Ob tem ponavljajo, da je treba takšne "trende zlorab otrok" na referendumu nujno zavrniti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 22

  • 22:12 8. Marec 2012.

    mislm da je treba ločit pedofilijo in homoseksualnost.<br />Mate ljudje tako butasto mišljenje k da bo pa lih tebe vsak …

  • 22:07 8. Marec 2012.

    resnično upam da ne bo v vaši družini kakega homoseksualce, ker si ne morem zamislit kako bo trpel ob takih …

  • 11:10 7. Marec 2012.

    A SO POSLALI SLIKANICO O RITNPIKARJIH PO VRTCIH AL NE? POŽAR GOR ALI DOL!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.