Slovenija
91 ogledov

CI: Zgodba v Cicibanu "spolna zloraba otrok"

Ana ima očka Ciciban
Civilna iniciativa (CI) za družino in pravice otrok je v izjavi za javnost izrazila ogorčenje nad zgodbo o deklici z dvema očetoma, ki je bila objavljena v marčevski reviji Ciciban.

"Iniciativa ostro nasprotuje objavam zgodb, ki propagirajo homoseksualnost, še zlasti v revijah za najmlajše," je poudarila Vesna Vilčnik iz omenjene iniciative.

Kot je dejala, se v omenjeni zgodbi pod podobo strpnosti skriva "agresija proti etičnim vrednotam in krščanski morali". Ob tem je tudi dejala, da je zgodba "spolna zloraba otrok", saj po mnenju iniciative nasilno posega v spolne predstave otrok in jim na prefinjen način vsiljuje nove spolne vzorce.

Vilčnikova je ob tem pozvala ljudi, naj na referendumu zavrnejo družinski zakonik, v ozadju katerega se po mnenju iniciative skriva najbolj nemoralen del slovenske politike.

Kot pravijo v iniciativi, bomo na referendumu o družinskem zakoniku očitno odločali tudi o programih v vrtcih in šolah. Ob tem ponavljajo, da je treba takšne "trende zlorab otrok" na referendumu nujno zavrniti.

Komentarjev 22
  • nasha71 22:12 08.marec 2012.

    mislm da je treba ločit pedofilijo in homoseksualnost.Mate ljudje tako butasto mišljenje k da bo pa lih tebe vsak gej hotu podrt. Maš tok možnosti da te samo en gej obrajta kt ce bi zdej pa vse hude bejbe ...prikaži veče s tega sveta LIH za tabo norele... fikcija. Zloraba je lahko pa tko kt v vsaki družini verbalna ali fizična (pretepanje) karkoli drugo je bol vrjetno da se pripeti v navadni družini, saj dr hočejo zliti z okolico, ne pa iztopati..

  • nasha71 22:07 08.marec 2012.

    resnično upam da ne bo v vaši družini kakega homoseksualce, ker si ne morem zamislit kako bo trpel ob takih imbicilih... :(

  • francek 11:10 07.marec 2012.

    A SO POSLALI SLIKANICO O RITNPIKARJIH PO VRTCIH AL NE? POŽAR GOR ALI DOL!