Slovenija
93 ogledov

CI: Zgodba v Cicibanu "spolna zloraba otrok"

Komentarjev 22
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • ecco 19:17 06.marec 2012.

    "spolna zloraba otrok"Ja da jih ni sram kako izkoriščajo nedolžno zgodbo o istospolni družini!Nikoli nisem slišal da bi T.I.Civilna iniciciativa za družino in pravice otrok tako ostro udarila po cerkvi in njihovih pastirjih, ki so dokazano ...prikaži več spolno zlorabljali in zlorabljajo otroke. Nekaj odškodnin kljub pravnomočni sodbi cerkev še vedno ni plačala žrtvamGa Vesna Viličnik očitno niti ne ve, kaj je spolna zloraba otrok! Lahko bi se poleg pisanja za revijo Obrtnik izobrazila tudi na tem področju. Civilna inicjativa za "družino in pravice otrok" pa naj obišče žrtve spolnih zlorab in naj se zavzame za njih.Homofobi, ne morem drugače reči!

  • coffe 07:19 07.marec 2012.

    Prokleta banda pederska, samo za svoj užitek gledate, da pa bi lahko še ostakli vrjeli, da vam je do otrok ste pa še njih vpeli med svoje igrice z premoženjem. Gnusite se mi, sam sem oče in imam urejeno družino ...prikaži več in še dvakrat sem dedek postal. Kaznovat vas je potrebno in izbrisat ali pa zapret na Celovške dvore. Će si niste sposobni urediti življenja se pa izselite iz te zarukane mafijske države

  • stela 19:56 06.marec 2012.

    Ciciban je za malčke en boljših časopisov....škoda da boš otroka, zarad svoje omejenosti, prikrajšala za lepo branje.......ja, tud druge svari so v cicibanu, naušverjela

  • vest 20:36 06.marec 2012.

    Kje pa je do sedaj sploh bila opažena Krščanska morala. Mogoče v grabežljivosti njihovih institucj.

  • Stolp 18:56 06.marec 2012.

    A so pri maši rekl da ne smete naročit?

  • Armando YuhuuXyz 19:04 06.marec 2012.

    Bravo Ciciban ... Več revij, v katerih bi otroci izvedeli da biti drugačen ni nič narobe (in da imajo starši kdaj pa kdaj tudi narobe) bi mogl met ...

  • francek 19:28 06.marec 2012.

    KAR NAPREJ POVEZUJETE CERKEV IN SPOLNE ZLORABE OTROK, KAJ MISLITE, DA PRI PEDRIH NI MOGOČE, DA BI JIH ZLORABLJALI? OBSODITI JE POTREBNO ENE IN DRUGE.

  • Armando YuhuuXyz 19:32 06.marec 2012.

    glede na to da imamo veliko obsojenih cerkvenih "uradnikov" in ne poznam nobenega "peder" par primera, ki bi bil pri nas obsojen za zlorabo otrok mislim da se motiš ;)

  • stela 19:52 06.marec 2012.

    Jao civilna iniciativa....kako v lastno skledo pluvate haha....še kakšno ako neumno potezo naredte, boste še koga, ki je proti spreobrnili da bo ZA

  • francek 07:40 07.marec 2012.

    NO PA SO OBJAVILI ŠE SLIKANICO ZA VRTCE O MAVRIČNIH DRUŽINAH (POŽARREPORT), NE ODNEHAJO TI RITNPIKARJI.

  • Žurnalček 10:40 07.marec 2012.

    Če se misliš sklicevati na Požarreport, se potem sklicuj tudi na Jezusovo učenje . Eno in drugo je fikcija !

  • francek 11:10 07.marec 2012.

    A SO POSLALI SLIKANICO O RITNPIKARJIH PO VRTCIH AL NE? POŽAR GOR ALI DOL!

  • nasha71 22:07 08.marec 2012.

    resnično upam da ne bo v vaši družini kakega homoseksualce, ker si ne morem zamislit kako bo trpel ob takih imbicilih... :(

  • pravaresnica123 18:51 06.marec 2012.

    Ok, da ne bo pomote, jaz bi cerkev prvi obdavčil!!! Ta intermezzo zato, da ne bo kdo mislil, da simpatiziram z NSi, ampak tu jim pa dam prav. Če to ni izprijeno in gnusno. Jeseni gre moj otrok v prvi ...prikaži več razred in nekaj že zagotovo vem: CICIBANA NE BO BRAL!!!

  • Stolp 09:00 07.marec 2012.

    Ja kdo pa danes ne gleda za svoj užitek? Geji niso nobena izjema!Ti imaš družino ker ti zakon to dovoljuje ni jo pa nimajo ker jim ne, sicer bi pa marsikdo imel urejeno družino in bi v njej ...prikaži več užival kot ti. Torej gre tistim, ki nsaprotujejo temu zakonu samo za lastne užitke.In država je taka zarukan tudi zaradi takih kot ti.

  • Žurnalček 10:34 07.marec 2012.

    A spet ne zna črna banda povedati normalno, ampak mora v svojem protestu vse zasrati . KAJ JE TO KRŠČANSKA MORALA Buh vas nima rad . Ko bi samo vedeli , da je ni , niti je vi , ki ...prikaži večki se na njo najbolj sklicujete, sej drugega ne znate , nje niti POD RAZNO NITI POD SLUČAJNO NE DRŽITE. Ne klobasajte neumnosti in ne delujte odbijjaoče proti tistim , ki se jim takšne formulacije in tako zavita ČRNA PROPAGANDA gnusijo in jih postavljajo v dilemo ali vseeno niso bolj pošteni Mavričarji. Niste se sploh trebali oglasiti, kajti vaše krakanje , je enako kontraproduktivno kot njihove Parade! Mogoče bom pa glasoval ZA zakon, kajti Mavričarji se mi zdijo vseeno manj sprevrženi kot klerikalna banda SLO. No pa še to. Morala obstaja, jaz jo imam , samo ne krščansko, ampak tisto, normalno človeško , ki je pa vaši črni sponzorji niti slučajno ne poznajo !

  • nasha71 22:12 08.marec 2012.

    mislm da je treba ločit pedofilijo in homoseksualnost.Mate ljudje tako butasto mišljenje k da bo pa lih tebe vsak gej hotu podrt. Maš tok možnosti da te samo en gej obrajta kt ce bi zdej pa vse hude bejbe ...prikaži veče s tega sveta LIH za tabo norele... fikcija. Zloraba je lahko pa tko kt v vsaki družini verbalna ali fizična (pretepanje) karkoli drugo je bol vrjetno da se pripeti v navadni družini, saj dr hočejo zliti z okolico, ne pa iztopati..

  • veber 20:44 06.marec 2012.

    Trende zlorabe otrok? Kaj pa pedofilija med duhovniki, ki so tako zaščiteni, da ponavadi še do sojenja ne pride ali pa jih pošljejo v kak eksotičen kraj v misijo?

  • Stolp 18:46 06.marec 2012.

    Ok, za razliko od tistih, ki bodo glasovali ZA, samo zato ker je cerkev proti oz. ki bodo glasovali PROTI samo zato ker je bilo tako rečeno pri maši, sem jaz zakon prebral in ker se mi zdi dober(razen v ...prikaži več nekaterih stvareh, ki nimajo veze s posvojanji - ampak itak noben zakon ni idealen) bom glasoval ZA!Ampak take histerične reakcije kot se dogajajo proti vsemu in vsakemu, ki samo malo omeni istospolnost v pozitivnem smislu mi gredo pa na bruhanje. Še pred kake 40 - 50 leti je bilo nekaj groznega če sta se fant in punca poljubljala na cesti, danes se noben niti ne ozre. Takrat je bilo tudi nekaj oh in sploh groznega, če je otrok živel v enostarševski družini. PANKRT! Danes ni to nič kaj takega.Dajte se malo nasprotniki zamisliti, kje ste s svojo t.i. 'krščansko moralo'. Vedno je prihodnost pokazala, da ja napačna!Živitebvi svojo moralo, drugim pa pustite da imajo svojo. Saj jih bo že Bog kaznoval a ne? Tudi tiste, ki so si izmislili ta 'gro

  • Stolp 18:47 06.marec 2012.

    'grozni' zakon in ki širijo tako 'gnusno propagando. Kaj se torej razburjate. Naj Bog vse porihta! Jeza je eden glavnih grehov. To bi morali vedeti!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.