Darilo za vse uporabnike HoT

Foto: Saša Despot Slovenija 260.11.2013 mobitel, mobilna telefonija, mobilno omrezje, google, ilus Foto: Saša Despot Slovenija 260.11.2013 mobitel, mobilna telefonija, mobilno omrezje, google, ilus
HoT, Hofer Telekom, je z današnjim dnem vsem svojim uporabnikom brezplačno povišal vključene količine prenosa podatkov za tretjino.
Oglej si celoten članek

V paketu HoT MINI je zdaj vključeno 4 GB (prej 3 GB) prenosa podatkov - od tega 2 GB med gostovanjem v EU, v paketu HoT MAXI 40 GB (prej 30 GB) - od tega 3 GB med gostovanjem v EU, HoT EXTRA kar 80 GB (prej 60 GB) - od tega 5 GB med gostovanjem v EU.

V največjem paketu se bo vsem uporabnikom brezplačno povišala tudi hitrost prenosa podatkov na do 50/10 Mbit/s.

Obstoječim uporabnikom se bodo povišane količine prenosa podatkov samodejno vključile ob njihovem naslednjem podaljšanju paketa.

Od danes lahko imajo uporabniki vseh HoT paketov možnost dodatnega zakupa 5 GB (od tega 2,34 GB med gostovanjem v EU) za 5 evrov po porabljenem prenosu podatkov, ki so vključeni v paket.

Foto: HoT

Cene ostajajo nespremenjene. S tem HoT uresničuje obljubo, da ne bo višal cen paketov in da bodo nove ugodnosti pri morebitnih spremembah paketov veljale tako za nove kot tudi obstoječe uporabnike storitev HoT.

HoT ima sicer že skoraj 90 tisoč uporabnikov, kar pomeni, da imajo skoraj štiriodstotni tržni delež navajajo v podjetju, v lanskem tretjem četrtletju pa so pridobili celo največ novih uporabnikov med vsemi mobilnimi operaterji v Sloveniji.

Pohvalili so se še, da je odzivni čas v HoT-ovem klicnem centru izjemno kratek in v povprečju znaša manj kot 20 sekund.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.