Slovenija
1680 ogledov

Darilo za vse uporabnike HoT

Slovenija 260.11.2013 mobitel, mobilna telefonija, mobilno omrezje, google, ilus
1/2
Saša Despot
HoT, Hofer Telekom, je z današnjim dnem vsem svojim uporabnikom brezplačno povišal vključene količine prenosa podatkov za tretjino.

V paketu HoT MINI je zdaj vključeno 4 GB (prej 3 GB) prenosa podatkov - od tega 2 GB med gostovanjem v EU, v paketu HoT MAXI 40 GB (prej 30 GB) - od tega 3 GB med gostovanjem v EU, HoT EXTRA kar 80 GB (prej 60 GB) - od tega 5 GB med gostovanjem v EU.

V največjem paketu se bo vsem uporabnikom brezplačno povišala tudi hitrost prenosa podatkov na do 50/10 Mbit/s.

Obstoječim uporabnikom se bodo povišane količine prenosa podatkov samodejno vključile ob njihovem naslednjem podaljšanju paketa.

Od danes lahko imajo uporabniki vseh HoT paketov možnost dodatnega zakupa 5 GB (od tega 2,34 GB med gostovanjem v EU) za 5 evrov po porabljenem prenosu podatkov, ki so vključeni v paket.

 | Avtor: HoT HoT

Cene ostajajo nespremenjene. S tem HoT uresničuje obljubo, da ne bo višal cen paketov in da bodo nove ugodnosti pri morebitnih spremembah paketov veljale tako za nove kot tudi obstoječe uporabnike storitev HoT.

HoT ima sicer že skoraj 90 tisoč uporabnikov, kar pomeni, da imajo skoraj štiriodstotni tržni delež navajajo v podjetju, v lanskem tretjem četrtletju pa so pridobili celo največ novih uporabnikov med vsemi mobilnimi operaterji v Sloveniji.

Pohvalili so se še, da je odzivni čas v HoT-ovem klicnem centru izjemno kratek in v povprečju znaša manj kot 20 sekund.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.