Do konca tedna lepše, potem spet takšen preobrat

Foto: Profimedia
Tokratni april nam res postreže z "aprilskim" vremenom.
Oglej si celoten članek

Zvečer se bo povsod po državi zjasnilo, ponoči bo po državi pretežno jasno, napovedujejo vremenoslovci na Arsu. Dodajajo, da bodo najnižje jutranje temperature od -6 do 0, na Primorskem od 0 do 6 stopinj Celzija.

Jutri čez dan bo jasno. Šibka burja na Primorskem bo dopoldne ponehala. Najvišje dnevne temperature bodo od 12 do 16 stopinj Celzija. V četrtek in petek bo pretežno jasno in topleje. Ponekod bo pihal jugozahodni veter. V soboto bo občasno zmerno oblačno.

Napoved od 18. do 23. aprila

Do nedelje bomo pod vplivom toplih zahodnih vetrov, v začetku novega tedna pa kaže na postopno spremembo vremenskega režima in manjšo ohladitev.

V soboto bo sončno in toplo vreme, v nedeljo pa bo že več oblačnosti in ni izključena kakšna kaplja dežja. Najvišje dnevne temperature bodo od 20 do 25 stopinj.

Padavine bodo verjetnejše že v prvih dneh prihodnjega tedna, ko bo tudi nekoliko hladneje, napoved sklenejo na Arsu.

Foto: Arso Arso preglednica

Prognoza Srednjeročna napoved: Takšno vreme nas čaka do konca aprila

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.