Dragonsi v Maribor prišli prezgodaj

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Vroč uvod s palicami in pestmi v središču Maribora pred večernim nogometnim derbijem med Mariborom in Olimpijo.
Oglej si celoten članek

Nogometni derbi med Mariborom in Olimpijo, ki se bo začel ob 20.15, je imel v štajerski prestolnici neprijeten uvod. V središču mesta sta se namreč spopadli navijaški skupini Viole in Green Dragons, slednji so že zgodaj dopotovali v Maribor.

Rivalstvo To so o prestopu Kronavetra zapisali Green Dragons

"Okoli 12.15 je prišlo do množičnega pretepa približno sto navijačev navijaških skupin Green Dragons in Viole. Med pretepom so uporabljali tudi različne rekvizite in palice. Policisti so z odločnim interveniranjem vzpostavili javni red in mir, večina pretepačev se je ob interveniranju policije razbežala, 52 navijačem navijaške skupine iz Ljubljane pa so policisti prepovedali obisk tekme. Kršitelji prepoved upoštevajo in se s 14 osebnimi vozili že vračajo proti Ljubljani. Policisti bodo zoper enega kršitelja izvedli tudi hitri prekrškovni postopek po Zakonu o orožju," so sporočili z mariborske policije.

Veličastno Viole zažgale Dravo

V Mariboru so na derbiju Prve lige Telekom Slovenije pričakovali 700 navijačev Olimpije.

Video si lahko pogledate tukaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 21:51 22. Februar 2020.

    finančno kazen klubu, ker podpira huligane .. če bi bila volja, bi kaj hitro spravili vsak svoje navijače k sebi …

  • 17:25 22. Februar 2020.

    ha ha ha, dobri stari časi

  • 17:05 22. Februar 2020.

    Mamicu vam pohebem vijoličasto...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.