Dva mrtva, prenevaren odsek?

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
S Hrvaške poročajo o hudi prometni nesreči, ki se je zgodila na ravnokar odprti obvoznici pri Vodicah. V slabem mesecu se je na odseku petih kilometrov zgodilo pet prometnih nesreč.
Oglej si celoten članek

V prometni nesreči, v kateri sta okoli 12. ure trčili dve vozili, osebno in kombi, sta umrli dve osebi.  

Tri osebe so prepeljali v šibeniško splošno bolnišnico, odkoder so sporočili, da sta dve osebi umrli, za življenje tretje pa se še borijo. Policija okoliščine nesreče še preiskuje.

Sestanek pristojnih o varnostnih ukrepih

Jutri se bodo v Šibeniku sestali načelnik šibeniško-kininske policijske uprave, direktor hrvaških cest in šibeniško-kninski župan. 

Pogovarjali se bodo o možnih vzrokih za pogoste nesreče, ki so se na odseku zgodile v času enega meseca, odkar je bila cesta odprta. Dogovorili se bodo o morebitnih dodatnih varnostnih ukrepih. 

Pet nesreč v slabem mesecu

Hrvaški mediji navajajo, da se je od odprtja obvoznice na tem odseku v manj kot mesecu dni zgodilo pet prometnih nesreč, v katerih so se dve osebe težje in tri osebe lažje poškodovale. Dve nesreči sta se končali samo z materialno škodo.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 18:50 16. Junij 2017.

    Ni nevarnih cest, so samo nevarni vozniki....:)

  • 18:32 16. Junij 2017.

    Čisto res je !<br />Poln kufer ima hrvatarjev in njihovih težav !<br />Zakaj jim je treba vedno lesti v rit, …

  • 16:43 16. Junij 2017.

    Komu mar nesreča nekje dol na Hrvaškem - a nimamo dost svojih problemov in nesreč (da ne govorim o UKC …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.