Slovenija > Črna kronika
30 ogledov

Dva mrtva, prenevaren odsek?

Nesreča pri Vodicah Dusko Jaramaz/PIXSELL
S Hrvaške poročajo o hudi prometni nesreči, ki se je zgodila na ravnokar odprti obvoznici pri Vodicah. V slabem mesecu se je na odseku petih kilometrov zgodilo pet prometnih nesreč.

V prometni nesreči, v kateri sta okoli 12. ure trčili dve vozili, osebno in kombi, sta umrli dve osebi.  

Tri osebe so prepeljali v šibeniško splošno bolnišnico, odkoder so sporočili, da sta dve osebi umrli, za življenje tretje pa se še borijo. Policija okoliščine nesreče še preiskuje.

Sestanek pristojnih o varnostnih ukrepih

Jutri se bodo v Šibeniku sestali načelnik šibeniško-kininske policijske uprave, direktor hrvaških cest in šibeniško-kninski župan. 

Pogovarjali se bodo o možnih vzrokih za pogoste nesreče, ki so se na odseku zgodile v času enega meseca, odkar je bila cesta odprta. Dogovorili se bodo o morebitnih dodatnih varnostnih ukrepih. 

Pet nesreč v slabem mesecu

Hrvaški mediji navajajo, da se je od odprtja obvoznice na tem odseku v manj kot mesecu dni zgodilo pet prometnih nesreč, v katerih so se dve osebe težje in tri osebe lažje poškodovale. Dve nesreči sta se končali samo z materialno škodo.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • edvard 18:50 16.junij 2017.

    Ni nevarnih cest, so samo nevarni vozniki....:)

  • Papaja Popi 18:32 16.junij 2017.

    Čisto res je !Poln kufer ima hrvatarjev in njihovih težav !Zakaj jim je treba vedno lesti v rit, ko veš, da te bodo vedno prinesli okoli ?

  • krtmen1 16:43 16.junij 2017.

    Komu mar nesreča nekje dol na Hrvaškem - a nimamo dost svojih problemov in nesreč (da ne govorim o UKC in TEŠ in NLB-Irangatu).A na Hrvaških portalih tudi objavljajo vsako nesrečo s smrtnim izidom, ki se zgodi v Sloveniji?