Dve presenetljivi razkritji Boruta Pahorja

Foto: Anže Petkovšek slovenija 17.10.12, Borut Pahor, kandidat za predsednika drzave, predsedniske vo Foto: Anže Petkovšek Borut Pahor
V svoji današnji objavi je predsednik republike Borut Pahor razkril dve neverjetni stvari.
Oglej si celoten članek

Prvič, da je začel govoriti šele potem, ko je že dopolnil štiri leta. "Kotalkati sem začel pri štirih letih, prej kot govoriti," je zapisal v objavi, v kateri razkriva, da si je po 36 letih kupil nove kotalke.

Na spletu je sicer mogoče najti informacije, da je potrebno, če je otrok star že tri leta in še ne govori, treba ukrepati, saj lahko to kaže na motnjo v razvoju.

Kotalkanje je bilo sicer Pahorjeva strast 14 let.

Drugo neverjetno razkritje pa je, da je Pahor pravzaprav izumitelj rolerjev. "Malo pred koncem sem prijateljem razlagal, da bi bilo super, če 4 kolesca ne bi bila postavljena 2x paralelno, temveč 1x vzporedno. To sem celo narisal. Leta kasneje so prišli na trg rolerji, ki so bili natančno to. Prisežem," je na instagramu zapisal Pahor.

Želimo mu srečno vožnjo.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 13

  • 22:55 4. Marec 2018.

    Uuu

  • 23:04 3. Marec 2018.

    Bolje bi bilo,da nebi nikoli govoril ampak samo kotalku isto Jansa.

  • 18:40 3. Marec 2018.

    Ali lahko pričakujemo performans Borut Pahor v več kopijah ?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.