Slovenija
5295 ogledov

Dve presenetljivi razkritji Boruta Pahorja

slovenija 17.10.12, Borut Pahor, kandidat za predsednika drzave, predsedniske vo
1/2
Anže Petkovšek
V svoji današnji objavi je predsednik republike Borut Pahor razkril dve neverjetni stvari.

Prvič, da je začel govoriti šele potem, ko je že dopolnil štiri leta. "Kotalkati sem začel pri štirih letih, prej kot govoriti," je zapisal v objavi, v kateri razkriva, da si je po 36 letih kupil nove kotalke.

Na spletu je sicer mogoče najti informacije, da je potrebno, če je otrok star že tri leta in še ne govori, treba ukrepati, saj lahko to kaže na motnjo v razvoju.

Kotalkanje je bilo sicer Pahorjeva strast 14 let.

 

Po 36ih letih sem si kupil nove kotalke. Kotalkati sem začel pri štirih letih, prej kot govoriti. Potem me je ta šport in hobi obsedel za naslednjih 14 let. Malo pred koncem sem prijateljem razlagal, da bi bilo super, če 4 kolesca ne bi bila postavljena 2x paralelno, temveč 1x vzporedno. To sem celo narisal. Leta kasneje so prišli na trg rolerji, ki so bili natančno to. Prisežem./ After 36 years I bought myself new roller skates. I began roller skating when I was 4 years old - even before I could talk. I was obsessed with this sport and hobby for the next 14 years. Just before I stopped roller skating, I was explaining to my friends how cool it would be if the rollers wouldn’t be twice parallel, but just vertical. I even drew it. Years later they began selling inline skates, which were exactly that. I swear. #innovator #inlineskating #rollerskating #pahor #president #presidentpahor #slovenia

A post shared by Borut Pahor (@borutpahor) on

Drugo neverjetno razkritje pa je, da je Pahor pravzaprav izumitelj rolerjev. "Malo pred koncem sem prijateljem razlagal, da bi bilo super, če 4 kolesca ne bi bila postavljena 2x paralelno, temveč 1x vzporedno. To sem celo narisal. Leta kasneje so prišli na trg rolerji, ki so bili natančno to. Prisežem," je na instagramu zapisal Pahor.

Želimo mu srečno vožnjo.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 13
  • tea83 22:55 04.marec 2018.

    Uuu

  • borut08 23:04 03.marec 2018.

    Bolje bi bilo,da nebi nikoli govoril ampak samo kotalku isto Jansa.

  • Avatar Leon
    Leon 18:40 03.marec 2018.

    Ali lahko pričakujemo performans Borut Pahor v več kopijah ?