Francozi Slovencem ukradli srce, v zameno nam ponujajo to ...

Avtor: TIC Svečina
Avtor: TIC Svečina
Po objavi svečinskega srca v francoskem turističnem vodiču.
Oglej si celoten članek

Pretekli teden smo poročali o nekoliko nenavadni promocijski potezi francoskih turističnih delavcev, ki so v vodiču po alzaškem mestu Strasbourg objavili reklamo za alzaško vinorodno območje, na kateri je bila fotografija ene najbolj znamenite slovenske znamenitosti, ceste v obliki srca, ki se vije med vinogradi na Šičniku pri Svečini. 

Nezaslišano Francozi ukradli naše svečinsko srce

Fotografija je objavljena na 41. strani publikacije Strasbourg the Guide, turističnega vodiča po pokrajini Alzacija. Francozi pa so jo nekoliko obdelali, na mestu, kjer je sicer Pohorje, je na njihovi fotografiji vasica. Srce, oglas, Svečina, Alzacija

Predstavniki turistične organizacije v Strasbourgu so najprej pojasnili, da ne gre za njihovo krivdo, pač pa za oglas Vins d'Alsace, turistične organizacije za promocijo alzaškega vinogradništva. Za objavo so se opravičili in v zameno slovenskim turističnim delavcem ponudili svojo znamenito stolnico v Strasbourgu. V isti objavi so pripeli tudi povezano do internetne strani Svečine in pozvali k obisku tega "prelepega srca med slovenskimi vinogradi."

xxx
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 20:17 4. September 2017.

    lepo

  • 14:15 4. September 2017.

    HA HA, Opravičilo NI DOVOLJ !!! TAKOJ MORAJO PRENEHATI Z REKLAMIRANJEM SVOJE POKRAJINE, ker SVEČINSKO SRCE, SE DOBRO VE KJE …

  • 12:32 4. September 2017.

    lepo,kulturen narod se je opravičil,hvale vredno,hrčki nam pa očitno vse,kar lahko vzamejo pa nič,ja,ja....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.