Freestyle Desant 2010 v Kranjski Gori

Foto: Žurnal24 V soboto bo tudi državno univerzitetno prvenstvo v zimskih športih. (Foto: ISP)
Skoki. Konec tedna se bo odvijalo tekmovanje smučarjev in deskarjev s koncertom Dubioza kolektiva.
Oglej si celoten članek

Konec tedna se bo v Quiksilverjevem snežnem parku v Kranjski Gori odvijal Freestyle Desant 2010, atraktivno tekmovanje v prostem smučanju in deskanju, ki je pred leti že potekalo v Ljubljani in Mariboru.

V sklopu tekmovanja bodo potekala tekmovanja evropskega pokala FIS v deskanju na snegu, disciplinah skokov big air in smučanju prostega sloga, imenovanem slopestyle, ki bodo štela tudi za nazive državnih prvakov Slovenije v omenjenih disciplinah.

Desant se bo začel v petek z uradnimi treningi, tekmovanje v prostem slogu Slope Style bo potekalo v soboto od 9. do 16., v kategoriji skokov big air pa v nedeljo od 9. do 16. ure. V soboto se bodo tekmovalcem pridružili tudi študenti, saj bosta v Kranjski Gori potekala državno univerzitetno prvenstvo v zimskih športih in največja študentska zabava na snegu s koncertom bosanske reggae, dub rock skupine Dubioza kolektiv.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.