Slovenija
48 ogledov

Freestyle Desant 2010 v Kranjski Gori

V soboto bo tudi državno univerzitetno prvenstvo v zimskih športih. (Foto: ISP) Žurnal24 main
Skoki. Konec tedna se bo odvijalo tekmovanje smučarjev in deskarjev s koncertom Dubioza kolektiva.

Konec tedna se bo v Quiksilverjevem snežnem parku v Kranjski Gori odvijal Freestyle Desant 2010, atraktivno tekmovanje v prostem smučanju in deskanju, ki je pred leti že potekalo v Ljubljani in Mariboru.

V sklopu tekmovanja bodo potekala tekmovanja evropskega pokala FIS v deskanju na snegu, disciplinah skokov big air in smučanju prostega sloga, imenovanem slopestyle, ki bodo štela tudi za nazive državnih prvakov Slovenije v omenjenih disciplinah.

Desant se bo začel v petek z uradnimi treningi, tekmovanje v prostem slogu Slope Style bo potekalo v soboto od 9. do 16., v kategoriji skokov big air pa v nedeljo od 9. do 16. ure. V soboto se bodo tekmovalcem pridružili tudi študenti, saj bosta v Kranjski Gori potekala državno univerzitetno prvenstvo v zimskih športih in največja študentska zabava na snegu s koncertom bosanske reggae, dub rock skupine Dubioza kolektiv.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.