Furs opozarja: Ne pozabite na ta rok!

Foto: Profimedia
Napoved je mogoče oddati tudi elektronsko.
Oglej si celoten članek

Konec meseca se izteče rok za oddajo napovedi za odmero davkov od dohodkov iz kapitala. Najpozneje do 28. februarja je treba prijaviti prihodke od najemnin, kot tudi lani prejete obresti in ustvarjene kapitalske dobičke. Napovedi je treba oddati tudi v primeru, da so bili dohodki doseženi izven Slovenije.

Slovenija Velikanska novost pri plačevanju davkov

Napovedi za odmero dohodnine je potrebno vložiti za dohodke iz kapitala (dobička od odsvojitve vrednostnih papirjev in drugih deležev ter investicijskih kuponov, obresti na denarne depozite, drugih obresti in dividend), dohodke iz oddajanja premoženja v najem ter napovedi za odmero davka od dobička od odsvojitve izvedenih finančnih instrumentov za leto 2018.

Napovedi je mogoče oddati tudi elektronsko preko sistema eDavki - preko mobilnega telefona ali spleta.

Slovenija Kaj storiti, če vam je Furs poslal to obvestilo?

Tik tak Furs s pesmico opozarja, da imate le še do jutri čas

Slovenija Sanjski zaslužki prek študentskega servisa

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.