Slovenija
2111 ogledov

Furs opozarja: Ne pozabite na ta rok!

Denar
Napoved je mogoče oddati tudi elektronsko.

Konec meseca se izteče rok za oddajo napovedi za odmero davkov od dohodkov iz kapitala. Najpozneje do 28. februarja je treba prijaviti prihodke od najemnin, kot tudi lani prejete obresti in ustvarjene kapitalske dobičke. Napovedi je treba oddati tudi v primeru, da so bili dohodki doseženi izven Slovenije.

slovenija 03.04.2009 dohodnina, napoved dohodnine, pismo, posta, davcna uprava, Slovenija Velikanska novost pri plačevanju davkov

Napovedi za odmero dohodnine je potrebno vložiti za dohodke iz kapitala (dobička od odsvojitve vrednostnih papirjev in drugih deležev ter investicijskih kuponov, obresti na denarne depozite, drugih obresti in dividend), dohodke iz oddajanja premoženja v najem ter napovedi za odmero davka od dobička od odsvojitve izvedenih finančnih instrumentov za leto 2018.

Napovedi je mogoče oddati tudi elektronsko preko sistema eDavki - preko mobilnega telefona ali spleta.

računalnik, elektronska pošta Slovenija Kaj storiti, če vam je Furs poslal to obvestilo? Pesmica Fursa Tik tak Slovenija Furs s pesmico opozarja, da imate le še do jutri čas razno 08.05.13. denar, euro, stetje, bankovci, A bank employee counts Euro notes Slovenija Sanjski zaslužki prek študentskega servisa

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.