Grozljivo: več let trpinčila lastno mamo

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Žrtev v preteklosti pomoči ni poiskala ...
Oglej si celoten članek

Policijska uprava Novo mesto se je včeraj odzvala na klic o nasilju v družini. Obveščeni so bili, da naj bi žrtev pretepla in poškodovala lastna hči.

Policisti so se takoj odzvali na klic in našli prestrašeno in poškodovano žrtev. Izkazalo se je, da naj bi 30-letnica svojo lastno mamo žalila, jo ustrahovala, brcala in pretepala. Policisti so žrtev odpeljali v bolnišnico.

Policisti so ugotovili, da je mama že več let žrtev fizičnega in psihičnega nasilja, vendar pomoči v preteklosti ni poiskala. Žrtev so zaščitili in osumljenki izrekli ukrep prepovedi približevanja. Zaradi nasilja so jo prav tako ovadili na pristojno sodišče.

zagreb Grozljiv posnetek: Na tramvaju brutalno pretepli mladeniča

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:20 30. September 2022.

    Karma je velika prasica.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.