Hojs priznal: Vizjakove posnetke sem slišal že pred časom

Foto: Vlada RS
Foto: Vlada RS
Minister za notranje zadeve je priznal, da je posnetek slišal že pred časom ...
Oglej si celoten članek

Kot smo že poročali, so včeraj v oddaji 24 ur Zvečer objavili pogovor ministra Andreja Vizjaka, ki je v času prve Janševe vlade tajkunu Bojanu Petanu na skrivnem sestanku predlagal, kako se izogniti plačilu davka. Pogovor je potekal v času, ko se je bil boj za prevlado v Termah Čatež. 

Glavni akterji se na razkritje še niso odzvali, je pa minister za notranje zadeve iz vrst SDS na twitterju objavil zanimivo priznanje: za posnetke je vedel že dolgo. "Več let star prisluh ministra Vizjaka mi je bil predstavljen že pred časom, z opozorilom, da bo ob pravem času predvajan in uporabljen za rušenje njega in Vlade RS," je zapisal. Kdo točno mu je posnetek pokazal, Hojs ni navedel. 

Dodal je še, da zadevo "vodijo iz Odlazkovih logov"

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 21:34 19. Oktober 2021.

    "Več let star prisluh ministra Vizjaka mi je bil predstavljen že pred časom, z opozorilom, da bo ob pravem času …

  • 15:19 19. Oktober 2021.

    Torej so zmontirali v studiu v Vevčah ?! Pobčki , ki so to naredili so napol amaterji ! To ni …

  • MS
    11:43 19. Oktober 2021.

    Kazenski zakonik (KZ-1-NPB4) Opustitev ovadbe kaznivega dejanja ali storilca 281. člen (2) Uradna oseba, ki zavestno opusti ovadbo kaznivega dejanja, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.