Slovenija
2282 ogledov

Hojs priznal: Vizjakove posnetke sem slišal že pred časom

Aleš Hojs, Janez Janša Vlada RS
Minister za notranje zadeve je priznal, da je posnetek slišal že pred časom ...

Kot smo že poročali, so včeraj v oddaji 24 ur Zvečer objavili pogovor ministra Andreja Vizjaka, ki je v času prve Janševe vlade tajkunu Bojanu Petanu na skrivnem sestanku predlagal, kako se izogniti plačilu davka. Pogovor je potekal v času, ko se je bil boj za prevlado v Termah Čatež. 

Glavni akterji se na razkritje še niso odzvali, je pa minister za notranje zadeve iz vrst SDS na twitterju objavil zanimivo priznanje: za posnetke je vedel že dolgo. "Več let star prisluh ministra Vizjaka mi je bil predstavljen že pred časom, z opozorilom, da bo ob pravem času predvajan in uporabljen za rušenje njega in Vlade RS," je zapisal. Kdo točno mu je posnetek pokazal, Hojs ni navedel. 

Dodal je še, da zadevo "vodijo iz Odlazkovih logov"

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 8
  • igorgeus 21:34 19.oktober 2021.

    "Več let star prisluh ministra Vizjaka mi je bil predstavljen že pred časom, z opozorilom, da bo ob pravem času predvajan in uporabljen za rušenje njega in Vlade RS," hojs je razkril za kako debilne nas v resnici imajo. kdor ...prikaži več podpira to vlado in to stranko in ima vsaj povprecni iq, se bi moral resno zamisliti.

  • marsal22 15:19 19.oktober 2021.

    Torej so zmontirali v studiu v Vevčah ?! Pobčki , ki so to naredili so napol amaterji ! To ni kravja muzika ! Ali pa vaš cigu migu balkanski! Kakšnega bo treba dati v čuzo !

  • Avatar MS
    MS 11:43 19.oktober 2021.

    Kazenski zakonik (KZ-1-NPB4) Opustitev ovadbe kaznivega dejanja ali storilca 281. člen (2) Uradna oseba, ki zavestno opusti ovadbo kaznivega dejanja, za katero zve pri opravljanju svoje službe, če je zanj z zakonom predpisana kazen treh ali več let zapora, storilec ...prikaži večc pa se preganja po uradni dolžnosti, se kaznuje z zaporom do treh let.