Hotmail bo postal Outlook

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Microsoft je uradno predstavil brezplačno e-poštno storitev Outlook.com. Danes bo na novo storitev začel seliti tudi uporabnike storitve Hotmail.
Oglej si celoten članek

Uporabiki Hotmaila bodo sicer ohranili obstoječe uporabniške podatke, vključno z dosedanjim e-poštnim naslovom @hotmail.com, geslom, sporočili in stiki.

Že več kot 60 milijonov uporabnikov

Prehod bo predvidoma zaključen letos poleti, tisti uporabniki, ki želijo takoj izkoristiti novo storitev, pa lahko nadgradnjo na Outlook.com opravijo z vpisom na spletni strani Outlook.com, so danes sporočili iz slovenske podružnice Microsofta.

Ob tem v Microsoftu navajajo, da je Outlook.com od predstavitve predogledne različice storitve lani poleti pridobil že več kot 60 milijonov aktivnih uporabnikov. V preizkusnem obdobju je Microsoft pridobival informacije o tem, katere funkcije so uporabnikom najljubše in kako jih uporabljajo.

Lažje posredovanje fotografij in posnetkov

Outlook.com uporabnikom omogoča povezovanje s priljubljenimi spletnimi družbenimi omrežji, kot so Facebook, Linkedin in Twitter. Outlook.com je obenem zasnovan tako, da olajša posredovanje tudi več sto fotografij in videoposnetkov v enem samem e-poštnem sporočilu. Ta možnost temelji na integraciji z Microsoftovo oblačno storitvijo SkyDrive.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.