Slovenija
47 ogledov

Hotmail bo postal Outlook

Elektronska pošta Shutterstock
Microsoft je uradno predstavil brezplačno e-poštno storitev Outlook.com. Danes bo na novo storitev začel seliti tudi uporabnike storitve Hotmail.

Uporabiki Hotmaila bodo sicer ohranili obstoječe uporabniške podatke, vključno z dosedanjim e-poštnim naslovom @hotmail.com, geslom, sporočili in stiki.

Že več kot 60 milijonov uporabnikov

Prehod bo predvidoma zaključen letos poleti, tisti uporabniki, ki želijo takoj izkoristiti novo storitev, pa lahko nadgradnjo na Outlook.com opravijo z vpisom na spletni strani Outlook.com, so danes sporočili iz slovenske podružnice Microsofta.

Ob tem v Microsoftu navajajo, da je Outlook.com od predstavitve predogledne različice storitve lani poleti pridobil že več kot 60 milijonov aktivnih uporabnikov. V preizkusnem obdobju je Microsoft pridobival informacije o tem, katere funkcije so uporabnikom najljubše in kako jih uporabljajo.

Lažje posredovanje fotografij in posnetkov

Outlook.com uporabnikom omogoča povezovanje s priljubljenimi spletnimi družbenimi omrežji, kot so Facebook, Linkedin in Twitter. Outlook.com je obenem zasnovan tako, da olajša posredovanje tudi več sto fotografij in videoposnetkov v enem samem e-poštnem sporočilu. Ta možnost temelji na integraciji z Microsoftovo oblačno storitvijo SkyDrive.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.