Prometna nesreča: Totalni kaos na gorenjski avtocesti

Foto: Reuters Nesreča tovornjaka Foto: Bralec Tovornjak ob avtocedsti
Na gorenjski avtocesti so odstranili posledice prometne nesreče med priključkoma Podtabor in Naklo, promet je sproščen.
Oglej si celoten članek

Kot so sporočili s Policijske uprave Kranj, je voznik tovornega vozila trčil v odbojno ograjo zaradi bolezni in se je lažje poškodoval. Odpeljali so ga na zdravljenje.

Promet je bil več ur preusmerjen na regionalno cesto. Vozniki osebnih vozil so se lahko preusmerili tudi na izvoz Brezje. Zaprt je bil prehitevalni pas med Naklim in Podtaborom proti Jesenicam. Zastoj je nastal v obe smeri.

Po podatkih policije je tovorno vozilo po trčenju ostalo na kolesih, vendar obrnjeno preko celotne avtoceste. Cesta je bila zaprta več ur.

"Voznike, ki so ostali v koloni na zaprtem delu avtoceste, prosimo, da ostanejo v koloni in sami ne obračajo na avtocesti. Ostanejo naj v vozilih. Policisti že ustvarjajo pogoje, da bodo lahko postopoma vsi (izjema so tovorna vozila) varno zapustili avtocesto. Reševalni pas mora ostati prost," so prosili policisti.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 10:00 14. Februar 2019.

    Google zdaj plačuje $ 526 do $ 937 vsake tri dni za delo na spletu od doma. To delo sem …

  • 07:24 14. Februar 2019.

    Policija prosi, policija prosi... Jaz tudi nekaj prosim policijo!! In to je: TAKOJ preveriti delodajalce, kateri imajo v lasti tovornjake!! …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.