Slovenija
16314 ogledov

Prometna nesreča: Totalni kaos na gorenjski avtocesti

Nesreča tovornjaka
1/2
Reuters
Na gorenjski avtocesti so odstranili posledice prometne nesreče med priključkoma Podtabor in Naklo, promet je sproščen.

Kot so sporočili s Policijske uprave Kranj, je voznik tovornega vozila trčil v odbojno ograjo zaradi bolezni in se je lažje poškodoval. Odpeljali so ga na zdravljenje.

Promet je bil več ur preusmerjen na regionalno cesto. Vozniki osebnih vozil so se lahko preusmerili tudi na izvoz Brezje. Zaprt je bil prehitevalni pas med Naklim in Podtaborom proti Jesenicam. Zastoj je nastal v obe smeri.

Po podatkih policije je tovorno vozilo po trčenju ostalo na kolesih, vendar obrnjeno preko celotne avtoceste. Cesta je bila zaprta več ur.

"Voznike, ki so ostali v koloni na zaprtem delu avtoceste, prosimo, da ostanejo v koloni in sami ne obračajo na avtocesti. Ostanejo naj v vozilih. Policisti že ustvarjajo pogoje, da bodo lahko postopoma vsi (izjema so tovorna vozila) varno zapustili avtocesto. Reševalni pas mora ostati prost," so prosili policisti.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • Amelie_Downes 10:00 14.februar 2019.

    Google zdaj plačuje $ 526 do $ 937 vsake tri dni za delo na spletu od doma. To delo sem se pridružil pred mesecem dni in v prvem mesecu tega dela sem zaslužil 27.492 $. To delo je res neverjetno ...prikaži več in mi daje vsak dan odličen dohodek s krajšim delovnim časom. Vsaka oseba lahko zdaj na tej spletni strani z lahkot0 dobi več dohodka >>>>>>>>>>>>>>>>>>>> www.WebJob98.Com

  • Tomaz_321 07:24 14.februar 2019.

    Policija prosi, policija prosi... Jaz tudi nekaj prosim policijo!! In to je: TAKOJ preveriti delodajalce, kateri imajo v lasti tovornjake!! Zdi se mi, da so tile tovornjakarji pod težkimi delovnimi pogoji PRISILJENI delati v nemogočih razmerah!!! Kje je tu nadzor, ...prikaži več inšpekcija??? Kako se lahko to dovoli, da nam taki ogrožajo varnost na cesti????