Huda nesreča, umrla je mlada sopotnica

Foto: GB Maribor Prometna nesreča na štajerski avtocesti Foto: GB Maribor Prometna nesreča na štajerski avtocesti Foto: GB Maribor Prometna nesreča na štajerski avtocesti Foto: GB Maribor Prometna nesreča na štajerski avtocesti Foto: GB Maribor Prometna nesreča na štajerski avtocesti Foto: GB Maribor Prometna nesreča na štajerski avtocesti Foto: GB Maribor Prometna nesreča na štajerski avtocesti
Ob dveh ponoči je na avtocesti prišlo do hude prometne nesreče.
Oglej si celoten članek

Danes ob 02:19 uri so gasilci Gasilske brigade Maribor posredovali na avtocesti med Mariborom in Celjem.  Za odcepom Rogoza je namreč prišlo do hude prometne nesreče v kateri sta bili udeleženi dve osebni in eno tovorno vozilo.

"Zaradi močnega trka je na kraju nesreče umrla mlada sopotnica v osebnem vozilu. S tehničnim posegom smo jo osvobodili iz zvite pločevine in pomagali pogrebnemu podjetju Maribor pri njenem prenosu," so zapisali gasilci. 

Policija je kasneje sporočila, zakaj je prišlo do nesreče. Avto je vozil voznik začetnik. 

Slovenija Vozil je voznik začetnik, mlada sopotnica je mrtva

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 16:49 6. Maj 2018.

    Kaj skozi ponavljajo, da je bil mladi voznik . Na avtocesti vode nebi smelo biti,v taki količini da ti vzame …

  • 15:22 5. Maj 2018.

    Dars je kriv oziroma država. Jezero na na cesti nima kaj iskat, saj voznik ni mogel pričakovati te velike luže, …

  • 12:13 5. Maj 2018.

    Za vodo na cesti, ki pade z neba in odteče je med vožnjo odgovoren voznik, za vodo, ki obstane v …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.