Slovenija > Črna kronika
5958 ogledov

Huda nesreča, umrla je mlada sopotnica

Prometna nesreča na štajerski avtocesti
1/7
GB Maribor
Ob dveh ponoči je na avtocesti prišlo do hude prometne nesreče.

Danes ob 02:19 uri so gasilci Gasilske brigade Maribor posredovali na avtocesti med Mariborom in Celjem.  Za odcepom Rogoza je namreč prišlo do hude prometne nesreče v kateri sta bili udeleženi dve osebni in eno tovorno vozilo.

"Zaradi močnega trka je na kraju nesreče umrla mlada sopotnica v osebnem vozilu. S tehničnim posegom smo jo osvobodili iz zvite pločevine in pomagali pogrebnemu podjetju Maribor pri njenem prenosu," so zapisali gasilci. 

Policija je kasneje sporočila, zakaj je prišlo do nesreče. Avto je vozil voznik začetnik. 

Prometna nesreča na štajerski avtocesti Slovenija Vozil je voznik začetnik, mlada sopotnica je mrtva

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 5
  • franke 16:49 06.maj 2018.

    Kaj skozi ponavljajo, da je bil mladi voznik . Na avtocesti vode nebi smelo biti,v taki količini da ti vzame volan. DARS ODGOVARJAJ !

  • gabrius 15:22 05.maj 2018.

    Dars je kriv oziroma država. Jezero na na cesti nima kaj iskat, saj voznik ni mogel pričakovati te velike luže, in še ponoči.Seveda v policijskem zapisniku bo pisalo prevelika hitrost.Dars naj prevzame odškodnino.

  • 6a6330cf643e6297e0f11772a01ce2d9c0c144b1 12:13 05.maj 2018.

    Za vodo na cesti, ki pade z neba in odteče je med vožnjo odgovoren voznik, za vodo, ki obstane v stoječi luži in ne odteče z AC pa izključno upravljalec, ki v "najem" za denar daje neizpravno površino. Take pojave ...prikaži več razmer na AC je nemogoče predvidevati in glede na to kar se vidi, avtomobil na taki luži zaplava že pri nižjih hitrostih. Nobena od teh ugotovitev pa žal ne bo povrnila mladega življenja. Na tej luži bi se to zgodilo lahko vsakomur ne zgolj mlademu vozniku!