Huda prometna nesreča na dolenjki: spet smrtna žrtev

Foto: PU Novo mesto Nesreča na dolenjki Foto: PU Novo mesto Nesreča na dolenjki
Na avtocesti Ljubljana–Novo mesto se je zgodila huda prometna nesreča. Umrl je 49-letni moški iz Ljubljane.
Oglej si celoten članek

Po prvih ugotovitvah policistov je voznik tovornega vozila, državljan Bolgarije, do smrti zbil 49-letnega pešca, ki naj bi izstopil iz vozila. O nesreči sta bila obveščena preiskovalni sodnik in okrožni državni tožilec, ki sta se udeleželila ogleda kraja prometne nesreče.

Prav tako so na kraju dogodka policisti. ki še vedno preiskujejo okoliščine, nam je sporočila tiskovna predstavnica PU Novo Mesto Alenka Drenik.

Zaradi prometne nesreče je na dolenjski avtocesti med priključkoma Trebnje – zahod in Trebnje – vzhod za predorom Leščevje v smeri Obrežja zaprt vozni pas, poroča Prometno-informacijski center.

Včeraj sta se na Celjskem zgodili dve prometni nesreči. Na cesti Radlje–Maribor je umrla 80-letna sopotnica, na cesti Arja vas –Velenje, pa umrl 51-letni voznik.

Več sledi ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 14:54 9. Marec 2013.

    Dolenjka je z veliko, ko gre za poimenovanje osebe ženskega spola, ki živi na Dolenjskem. <br /><br />Tako kot je …

  • 12:28 7. Marec 2013.

    Dolenjka je z veliko, ker gre za poimenovanje dolenjskega kraka avtoceste, tako kot je primorski Primorka ;)

  • 12:18 7. Marec 2013.

    urmal --> UMRLA. Dolenjka je z malo začetnico.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.