Huda prometna nesreča na Dolenjskem

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Voznik je zaradi hudih poškodb umrl na kraju dogodka.
Oglej si celoten članek

Na cesti Trebnje-Novo mesto, pri Dolenjem Podborštu v občini Trebnje, je nekaj pred 9. uro prišlo do hude prometne nesreče. Osebno vozilo je zapeljalo s ceste na odbojno ograjo, se prevrnilo in trčilo v podporni steber nadvoza. Voznik je zaradi hudih poškodb umrl na kraju dogodka, piše na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje.

Slovenija Na dolenjski avtocesti življenje izgubil 44-letni voznik

Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Trebnje so kraj dogodka zavarovali, s tehničnim posegom iz razbitin avtomobila izrezali voznika in z vpojnimi sredstvi posuli razlite motorne tekočine.

Huda nesreča Po nesreči paraplegik: Voziček je le ena od težav, sicer najbolj opazna, a ne največja

Na kraju so bili prisotni reševalci Nujne medicinske pomoči Trebnje, ki vozniku niso mogli več pomagati, in dežurni delavec cestnega podjetja.

Kot navaja Prometno informacijski center za državne ceste RS, je regionalna cesta Trebnje-Grm pri Dolenjem Podborštu zaprta.

Tragedija Eksplozija v Srbiji: osem mrtvih!

Voznik tovornega vozila s ceste izrinil avtobus in pobegnil

V Praprotnem v občini Škofja Loka je voznik tovornega vozila zaradi neprilagojene hitrosti vožnje na ovinku iz ceste izrinil avtobus s potniki, ki je vozil nasproti. Avtobus je obstal delno izven ceste, voznik tovornega vozila pa je odpeljal naprej. V nesreči ni bil nihče telesno poškodovan, so sporočili iz Policijske uprave Kranj.

KRONIKA Jesenice: Ob 3. zjutraj zaprli železniško postajo

Kot so pojasnili, so voznika tovornega vozila nato v Ljubljani izsledili policisti avtoceste policije. Proti njemu poteka postopek.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.