Hudo poškodovan se je sam pripeljal do bolnišnice

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Motorist se je po padcu pobral in sam močno poškodovan odpeljal v 60 kilometrov oddaljeno bolnišnico.
Oglej si celoten članek

V četrtek je na stari cesti čez Rebrnice od Podnanosa proti Razdrtem v enem od ovinkov zdrsnil 56-letni motorist in z motorjem vred padel. Po padcu je pobral motor, se usedel nazaj na motor in odpeljal proti domu, so poročale Primorske novice. 

Po padcu se je odpeljal še 60 kilometrov do Kopra, kjer pa se je odločil vendarle poiskati zdravniško pomoč, zato je z motorjem šel v izolsko bolnišnico. 

Na urgenci so ga pregledali in slikali. Izkazalo se je, da si je ob padcu zlomil štiri rebra, eno od reber pa je prebilo tudi prsno opno. Zlomil si je tudi eno od lopatic. Po pregledu so ga zadržali v bolnišnici na zdravljenju. 

Kot še navajajo Primorske novice, so iz bolnišnice o dogodku obvestili policiste. Novogoriški prometni policisti so našli mesto padca in ugotovili vse potrebne okoliščine. Vozniku bodo po pošti poslali kazen in o njegovem podvigu obvestili novogoriško tožilstvo. 

dezurni@styria-media.siilstvo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 23:57 18. Avgust 2021.

    Policisti nikakor niso mogli zanesljivo ugotoviti vsega dogajanja, zato so policisti nezakonito predpisali kazen in presegli svoja pooblastila

  • 23:51 18. Avgust 2021.

    Ta s kaznijo pa je že malo nesramna!

  • 08:23 16. Avgust 2021.

    Kje mi živimo, človek je pač zdrsnil in padel, nobene škode ni nikomur povzročil, razen sebi... Potem pa plavi namesto, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.