Slovenija > Črna kronika
8353 ogledov

Hudo poškodovan se je sam pripeljal do bolnišnice

Nesreča motorista Profimedias
Motorist se je po padcu pobral in sam močno poškodovan odpeljal v 60 kilometrov oddaljeno bolnišnico.

V četrtek je na stari cesti čez Rebrnice od Podnanosa proti Razdrtem v enem od ovinkov zdrsnil 56-letni motorist in z motorjem vred padel. Po padcu je pobral motor, se usedel nazaj na motor in odpeljal proti domu, so poročale Primorske novice. 

Po padcu se je odpeljal še 60 kilometrov do Kopra, kjer pa se je odločil vendarle poiskati zdravniško pomoč, zato je z motorjem šel v izolsko bolnišnico. 

Na urgenci so ga pregledali in slikali. Izkazalo se je, da si je ob padcu zlomil štiri rebra, eno od reber pa je prebilo tudi prsno opno. Zlomil si je tudi eno od lopatic. Po pregledu so ga zadržali v bolnišnici na zdravljenju. 

Kot še navajajo Primorske novice, so iz bolnišnice o dogodku obvestili policiste. Novogoriški prometni policisti so našli mesto padca in ugotovili vse potrebne okoliščine. Vozniku bodo po pošti poslali kazen in o njegovem podvigu obvestili novogoriško tožilstvo. 

dezurni@styria-media.siilstvo.

Komentarjev 5
  • zavedni0 23:57 18.avgust 2021.

    Policisti nikakor niso mogli zanesljivo ugotoviti vsega dogajanja, zato so policisti nezakonito predpisali kazen in presegli svoja pooblastila

  • zavedni0 23:51 18.avgust 2021.

    Ta s kaznijo pa je že malo nesramna!

  • Luksi 08:23 16.avgust 2021.

    Kje mi živimo, človek je pač zdrsnil in padel, nobene škode ni nikomur povzročil, razen sebi... Potem pa plavi namesto, da bi reševali resne nezakonitosti iščejo kje je padel in mu pošiljajo kazen za neke po vsej verjetnosti izmišljene kršitve. ...prikaži več Kar se mene tiče bi jim morali plače vsaj prepoloviti...