Ikea s to novostjo v Sloveniji že danes

Foto: Profimedia
Vse na enem mestu.
Oglej si celoten članek

Danes je na spletnem naslovu www.ikea.si zaživela slovenska spletna stran švedskega maloprodajnega ponudnika pohištvenih in ostalih izdelkov za opremo doma.

Stran nudi informacije o blagovni znamki, vrednotah, zgodovini, oblikovanju in poslovni ideji, pa tudi zavihek z informacijami o mejnikih projekta v Sloveniji in značilnostih bodoče trgovine. Ob otvoritvi trgovine bo to spletno stran nadomestila prodajna spletna stran.

IKEA bo v izgradnjo svoje trgovine v BTC City Ljubljana investirala okoli 90 milijonov evrov, zaposliti namerava do 300 ljudi. Ko bo dokončana, bo trgovina ponujala nabor skoraj 10 tisoč prepoznavnih in cenovno dostopnih pohištvenih izdelkov na nekaj več kot 31 tisoč kvadratnih metrih.

V sklopu trgovine bo na voljo tudi otroško igrišče, restavracija s 450 sedeži, bistro, prodajalna švedske hrane, parkirišče za več kot 170 koles in tisoč avtomobilov, vključno s petimi polnilnimi postajami za električna vozila ter postaja mestnih koles »BicikeLJ«.

Svet Artikel, zaradi katerega najpogosteje ljudje zavijejo v Ikeo

Foto: Profimedia Ikea

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.