Svet
3173 ogledov

Artikel, zaradi katerega najpogosteje ljudje zavijejo v Ikeo

Ikea
Zagrebška Ikea je praznovala pet let. Razkrili so, zaradi katerih artiklov potrošniki najpogosteje zavijejo v njihovo trgovino.

LED-žarnice, brisače, krožniki in skodelice - to so eni od najbolje prodajanih artiklov v prodajnem centru švedskega pohištvenega velikana Ikea v Rugvici pri Zagrebu, ki je pred nekaj dnevi obeležil pet let delovanja. V tem času ga je obiskalo 8,5 milijona kupcev, so sporočili iz Ikee Hrvaška.

Ikea Spremembe Svet Ikea: Naročnina, ne le za telefon, ampak tudi za pohištvo!

Prodajni center je v petih letih prodal 1,3 milijona LED-žarnic, 2,3 milijona krožnikov in skodelic ter 1,1 milijona brisač, je sporočilo trgovca povzela hrvaška tiskovna agencija Hina.

Ikea Pohištvo Slovenija Ikea naj bi vrata v Ljubljani odprla že prihodnje leto

Trgovino je v tem času fizično obiskalo 8,5 milijona kupcev, njeno spletno stran pa 28 milijonov uporabnikov. Njihovih delavnic se je udeležilo več kot 100.000 ljudi, v programu lojalnosti pa so našteli že več kot 290.000 članov. Ikea ima na Hrvaškem štiri dostavne centre: na Reki, v Splitu, Osijeku in Dubrovniku.

Ikea Slovenija Ikea oddala vlogo za gradbeno dovoljenje

V podjetju med drugim poudarek dajejo tudi na enakost med spoloma; med vodilnimi delavci izpostave na Hrvaškem je več kot polovica žensk.
 

Komentarjev 1
  • a04fcc1478065fdf1a95135fefb1e4e18500f9f6 10:11 24.avgust 2019.

    Obregnila se bom le v poudarek nad enakost spolov... Kako je lahko to enakost spolov, če je več kot pol žensk? Isto kot pri učiteljskem ali vzgojiteljskem poklicu - več kot pol oziroma kar večina je žensk. Je to enakost ...prikaži več spolov? Jst mislim, da bi enakost spolov morali definirati drugače, ker določene stvari preferirajo moški, določene pa ženske, kar nima nobene veze z enakostjo. Dejstvo je, da si ženska in moški nikdar ne bosta enaka, in prav je tako, sicer bi imeli enospolnike.