Slovenija
18385 ogledov

Ikea s to novostjo v Sloveniji že danes

Ikea
Vse na enem mestu.

Danes je na spletnem naslovu www.ikea.si zaživela slovenska spletna stran švedskega maloprodajnega ponudnika pohištvenih in ostalih izdelkov za opremo doma.

Stran nudi informacije o blagovni znamki, vrednotah, zgodovini, oblikovanju in poslovni ideji, pa tudi zavihek z informacijami o mejnikih projekta v Sloveniji in značilnostih bodoče trgovine. Ob otvoritvi trgovine bo to spletno stran nadomestila prodajna spletna stran.

IKEA bo v izgradnjo svoje trgovine v BTC City Ljubljana investirala okoli 90 milijonov evrov, zaposliti namerava do 300 ljudi. Ko bo dokončana, bo trgovina ponujala nabor skoraj 10 tisoč prepoznavnih in cenovno dostopnih pohištvenih izdelkov na nekaj več kot 31 tisoč kvadratnih metrih.

V sklopu trgovine bo na voljo tudi otroško igrišče, restavracija s 450 sedeži, bistro, prodajalna švedske hrane, parkirišče za več kot 170 koles in tisoč avtomobilov, vključno s petimi polnilnimi postajami za električna vozila ter postaja mestnih koles »BicikeLJ«.

Ikea Svet Artikel, zaradi katerega najpogosteje ljudje zavijejo v Ikeo

Ikea | Avtor: Profimedia Profimedia

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.