Iščejo se inšpektorji, izterjevalci, kontrolorji ...

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Finančna uprava zaposluje. Včeraj so objavili razpis za 34 zaposlitev. A pozor, rok prijave je le 8 dni.
Oglej si celoten članek

Finančna uprava RS je včeraj razpisala 34 prostih delovnih mest po vsej Sloveniji. Večinoma iščejo finančne inšpektorje, kontrolorje, preiskovalce in izterjevalce. Zaposlitve so za nedoločen čas, s polnim delovnim časom. Za večino delovnih mest je potrebna najmanj visokošolsko strokovno izobraževanje oziroma prva bolonjska stopnja ter več strokovnih izpitov. Obvezne pa so tudi delovne izkušnje.

Rok za prijavo se izteče 8 dni po objavi delovnih mest, kar pomeni da je zadnji rok za prijavo 3. maj 2016.

Prijavite se na lahko preko obrazca "vloga za zaposlitev", ki je objavljen na ministrstvu za javno upravo. Ne pozabite navesti delovnega mesta in njegove zaporedne številke. Prijavo lahko oddate tudi po elektronski pošti, kar ni pogojeno z elektronskim podpisom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 14:06 27. April 2016.

    Jp, kravatarji so si spisali zakonodajo, da je njihova kraja legalna, za malega človeka pa sedaj zaposlujejo reveže, da ti …

  • 22:57 26. April 2016.

    Naj spomnim. Med prvimi 6 na listi panamskih papirjev so nesposredno državne institucije ali pa državne firme. Zivimo v mafijski …

  • h3o
    21:12 26. April 2016.

    se strinjam. To je najbolj podel in zahrbten poklic v Sloveniji

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.