Slovenija
111 ogledov

Iščejo se inšpektorji, izterjevalci, kontrolorji ...

slovenija 27.09.10, zavod, zavod za zaposlovanje, delo, iskalci dela, brezposeln Anže Petkovšek
Finančna uprava zaposluje. Včeraj so objavili razpis za 34 zaposlitev. A pozor, rok prijave je le 8 dni.

Finančna uprava RS je včeraj razpisala 34 prostih delovnih mest po vsej Sloveniji. Večinoma iščejo finančne inšpektorje, kontrolorje, preiskovalce in izterjevalce. Zaposlitve so za nedoločen čas, s polnim delovnim časom. Za večino delovnih mest je potrebna najmanj visokošolsko strokovno izobraževanje oziroma prva bolonjska stopnja ter več strokovnih izpitov. Obvezne pa so tudi delovne izkušnje.

Rok za prijavo se izteče 8 dni po objavi delovnih mest, kar pomeni da je zadnji rok za prijavo 3. maj 2016.

Prijavite se na lahko preko obrazca "vloga za zaposlitev", ki je objavljen na ministrstvu za javno upravo. Ne pozabite navesti delovnega mesta in njegove zaporedne številke. Prijavo lahko oddate tudi po elektronski pošti, kar ni pogojeno z elektronskim podpisom.

Komentarjev 6
  • Emir Xyzt 14:06 27.april 2016.

    Jp, kravatarji so si spisali zakonodajo, da je njihova kraja legalna, za malega človeka pa sedaj zaposlujejo reveže, da ti kot raznorazni biriči, za njihovo bogatenje, ožemajo druge reveže ....

  • jakec1575 22:57 26.april 2016.

    Naj spomnim. Med prvimi 6 na listi panamskih papirjev so nesposredno državne institucije ali pa državne firme. Zivimo v mafijski državi, kjer je mafija legalizirana. Prej ko si bomo to priznali, prej bomo lahko zaceli postavljati novo demokracijo. Zadnjic sem ...prikaži več gledal zagovor na seji dveh nadzornikov factor banke. Kako sta se norca delala iz cele države. V kaksni drugi državi bi ju cez noc uzela magla. Do kdaj vas vprasam?

  • h3o 21:12 26.april 2016.

    se strinjam. To je najbolj podel in zahrbten poklic v Sloveniji