Novo v primeru pogrešane ženske, ki jo je odnesla voda

Foto: Facebook Prizori poplave pri Izlakah.
Foto: Facebook Prizori poplave pri Izlakah.
Na terenu so bili tako policisti kot tudi službe reševanja. Zjutraj so našli truplo pogrešane ženske.
Oglej si celoten članek

Včeraj se je nad območjem med Domžalami, Vranskim in Trbovljami razvila huda nevihta, ki je povzročila resne težave. Zaradi večje količine meteorne vode so večkrat morali posredovati gasilci, zaradi cestišča pa sta bili zaprti tudi cesti Trojane – Izlake in Blagovica – Trojane.

xxx

Pogrešana ena oseba

Kot smo poročali, je zaradi hudega neurja na območju Izlak izginila ženska. Takrat so bile vse enote usmerjene v iskanje pogrešane osebe, ki so ga izvajali do 23. ure, z njim pa so nato nadaljevali zjutraj. Policisti PU Ljubljana so bili o dogodku obveščeni okoli 21.30. Zapisali so, da je osebo pri prečkanju naraslega hudournika narasla voda odnesla v strugo hudournika. Kljub hitremu ukrepanju policistov in drugih služb reševanja, pogrešane še niso našli.

Zjutraj nam je regijski poveljnik gasilcev Marko Bokal povedal, da so na terenu prisotni tako gasilci kot tudi policijske enote, ki se trudijo najti pogrešano osebo. "Iskana oseba je bila najdena mrtva v strugi hudournika. Po prvih podatkih v dogodku niso bili zazani elementi kaznivega dejanja. Policisti bodo po zbranih obvestilih o vseh okoliščinah dogodka obvestili pristojno državno tožilstvo," so sporočili s PU Ljubljana.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.