Janez Janša napoveduje policijsko uro

Foto: Anže Petkovšek Poletna Ljubljana brez turistev kot posledica zaradi covid-19.
Foto: Anže Petkovšek Poletna Ljubljana brez turistev kot posledica zaradi covid-19.
Zelo kmalu bi lahko v veljavo stopila omejitev gibanja.
Oglej si celoten članek

"Evropske izkušnje dokazujejo, da obstajajo ukrepi, ki so sorazmerni in učinkoviti ter hkrati varujejo življenja, zdravje in gospodarstvo: splošna uporaba zaščitnih mask, delna omejitev gibanja v nočnih urah in med kraji, delo in pouk od doma, uporaba aplikacije Ostanizdrav," je predsednik vlade pravkar objavil na Twitterju.

Covid-19 Novi podatki: delež pozitivnih testov več kot 20-odstoten

Razglasitev epidemije predvideva tudi sprejem nekaterih dodatnih ukrepov, kot je zapiranje trgovskih centrov in frizerskih salonov, prav tako rdeča faza načrta o ukrepanju ob epidemiji predvideva šolanje na daljavo za vse in prepoved vseh javnih prireditev in omejitev gibanja med 22.30 in 5. uro zjutraj.

Zdravstveni delavci Pretresljiv zapis: "Hoteli smo verjeti, a občutimo grozo"

A dokler vlada teh ukrepov ne sprejme, ostaja tako, kot je bilo potrjeno v četrtek. Šolanje na daljavo velja za učence od 6. razreda naprej, vključno s srednjimi šolami in fakultetami. 

Spletni portal 24ur.com, ki se sklicuje na neuradne vire, medtem poroča, da naj bi policijska ura veljala med 21. uro zvečer in 6. uro zjutraj.

Covid-19 Od danes naprej epidemija: Takšne so številke!

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 14:03 19. Oktober 2020.

    Jaz nisem videl da bi Macron odstopil ker je uvedel policijsko uro

  • 11:47 19. Oktober 2020.

    JJ-jeva ekipa se zaradi lažne koronagate histerije boji ljudskih množic kot hudič križa

  • 11:28 19. Oktober 2020.

    A ta človek res cele dneve visi na Twiterju??? In za to še dobiva lepo plačico? Kaj mu nihče ni …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.