Jankovićev načrt pred volitvami

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Napoved stranke Pozitivna Slovenija.
Oglej si celoten članek

Pozitivna Slovenija na prihajajočih državnozborskih volitvah ne bo nastopila s svojo listo. Kot so sporočili iz stranke, ne želijo "drobiti glasov na levi politični opciji". Pozitivna Slovenija se bo aktivno vključila v volitve tako, da bo delovala povezovalno in vse svoje moči usmerila v združevanje strank levega političnega bloka.

Ideja Pozitivne Slovenije in njenega predsednika Zorana Jankovića je preprečiti zmago bloka SDS, ki je po njihovem mnenju za Slovenijo preverjeno škodljiv in poguben. "Zato potrebujemo močno in trdno levico, ki je trenutno nimamo," so ocenili.

Po navedbah Pozitivne Slovenije smo še danes priča posledicam "pogubne vladavine Janeza Janše", saj da napake iz časa njegove vlade čutimo še danes in so nepopravljive. "Zato bomo vse svoje moči usmerili v združevanje levega bloka. Dali bomo vse od sebe za zmago levice in nadaljnjo stabilnost ter modernizacijo države, kjer bo dobro delo pravično plačano," so še zapisali.

Slovenija Zoran Janković: Vse bom naredil, da do zmage Janeza Janše ne bo prišlo!

Kandidatne liste je danes do 12. ure vložilo 22 strank, od tega deset v vseh osmih volilnih enotah. Rok za vlaganje kandidatur se sicer izteče nocoj opolnoči, tako da bo dokončen seznam vloženih kandidatur znan v petek dopoldne.

Slovenija 'Nosil bom rdečo zvezdo': Janković besen!

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 09:05 4. Maj 2018.

    Janković se zaveda, da ne bo uspel ali pa mu iz Murgel ne pustijo. Ostali pa kar volite levico, pa …

  • 04:15 4. Maj 2018.

    noro clovek ki ima toliko masla na glavi govori o postenju in podpori levici seveda za to ima mocne argumente …

  • 00:44 4. Maj 2018.

    Dj pober se lopov pokvarjeni.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.