Slovenija
2389 ogledov

Jankovićev načrt pred volitvami

kanditatura Janković Saša Despot
Napoved stranke Pozitivna Slovenija.

Pozitivna Slovenija na prihajajočih državnozborskih volitvah ne bo nastopila s svojo listo. Kot so sporočili iz stranke, ne želijo "drobiti glasov na levi politični opciji". Pozitivna Slovenija se bo aktivno vključila v volitve tako, da bo delovala povezovalno in vse svoje moči usmerila v združevanje strank levega političnega bloka.

Ideja Pozitivne Slovenije in njenega predsednika Zorana Jankovića je preprečiti zmago bloka SDS, ki je po njihovem mnenju za Slovenijo preverjeno škodljiv in poguben. "Zato potrebujemo močno in trdno levico, ki je trenutno nimamo," so ocenili.

Po navedbah Pozitivne Slovenije smo še danes priča posledicam "pogubne vladavine Janeza Janše", saj da napake iz časa njegove vlade čutimo še danes in so nepopravljive. "Zato bomo vse svoje moči usmerili v združevanje levega bloka. Dali bomo vse od sebe za zmago levice in nadaljnjo stabilnost ter modernizacijo države, kjer bo dobro delo pravično plačano," so še zapisali.

kanditatura Janković Slovenija Zoran Janković: Vse bom naredil, da do zmage Janeza Janše ne bo prišlo!

Kandidatne liste je danes do 12. ure vložilo 22 strank, od tega deset v vseh osmih volilnih enotah. Rok za vlaganje kandidatur se sicer izteče nocoj opolnoči, tako da bo dokončen seznam vloženih kandidatur znan v petek dopoldne.

partizani2 Slovenija 'Nosil bom rdečo zvezdo': Janković besen!

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 11
  • mirror 09:05 04.maj 2018.

    Janković se zaveda, da ne bo uspel ali pa mu iz Murgel ne pustijo. Ostali pa kar volite levico, pa bomo kmalu jedli samo travo. Levica deluje samo na najetih kreditih iz kapitalističnih držav. Delovanje levice je en sam zelo ...prikaži večo velik strošek, brez dodane vrednosti. Kredite pa nam bodo kmalu omejili, ker jih ne bomo mogli odplačevati.

  • nostradamus 04:15 04.maj 2018.

    noro clovek ki ima toliko masla na glavi govori o postenju in podpori levici seveda za to ima mocne argumente saj do sedaj nikoli ni odgovarjal za svoja dejanja ker ga taisti scitijo in potem delavcem na rozniku servirajo slavnostnega ...prikaži več govornika za 1maj bruh miljone je pobasal on in sinovi ter krog okoli njega potem pa odpisi dolgov osebni stecaji mar je to pravna drzava ki jo serif tako opeva NE HVALA.

  • 4ba2a8e4cc2cfe1172eec499b48f077b0c78143c 00:44 04.maj 2018.

    Dj pober se lopov pokvarjeni.