Janša objavil svoj načrt za zmago "v vojni za Evropo"

Foto: Epa
Foto: Epa
Tristopenjski načrt: "Kako res pomagati Ukrajini in zmagati v vojni za Evropo?"
Oglej si celoten članek

Predsednik vlade Janez Janša je popoldne na facebooku predstavil svoj tristopenjski načrt za resnično pomoč Ukrajini ob invaziji ruske vojske. "Kako res pomagati Ukrajini in zmagati v vojni za Evropo?" je zapisal Janša, ki v prvi vrsti predlaga, naj "Nato zapre zračni prostor na Ukrajino."

Vojna v Ukrajini Operaterji omogočajo brezplačne klice

V drugi stopnji načrta se je Janša znova zavzel, da bi Evropska unija Ukrajini čim prej zagotovila perspektivo polnopravnega članstva v EU. Na koncu premier predlaga še sankcije proti Putinu, po njegovem naj "demokratični svet s sankcijami izolira Putinov režim"

xxx

Predsednik vlade, ki se je sicer na Twitterju oglasil iz Bruslja, je zapisal, da za njim "izjemno težak in čustven pogovor s predsednikom Ukrajine."

Volodomir Zelenski se je namreč javil s položaja v Kijevu. "S sporočilom, da se bodo borili do konca in da se mogoče zadnjič slišimo," je zapisal Janez Janša.  

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 106

  • 10:16 20. Marec 2022.

    Kaže da je Zelenski tisti ,ki še vedno vzdržuje vojno v Ukrajini ,naš pacient bi pa tej vojni rad dolil …

  • F16
    09:31 13. Marec 2022.

    Edini načrt, ki ga potrebuje je jama ki si jo naj skoplje in se zagrne vanjo, kot njegov opevani domnevni …

  • 09:57 9. Marec 2022.

    Ta naš kaplar strateg,analitik privrženec domobranstva nacist,fašist bo velesilam predlagal ,kako ukrepat.Popolnoma je zblaznel.Treba ga je poslat v Polje preden …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.