Slovenija
36555 ogledov

Janša objavil svoj načrt za zmago "v vojni za Evropo"

Janez Janša Epa
Tristopenjski načrt: "Kako res pomagati Ukrajini in zmagati v vojni za Evropo?"

Predsednik vlade Janez Janša je popoldne na facebooku predstavil svoj tristopenjski načrt za resnično pomoč Ukrajini ob invaziji ruske vojske. "Kako res pomagati Ukrajini in zmagati v vojni za Evropo?" je zapisal Janša, ki v prvi vrsti predlaga, naj "Nato zapre zračni prostor na Ukrajino."

Kijev eksplozija Vojna v Ukrajini Slovenija Operaterji omogočajo brezplačne klice

V drugi stopnji načrta se je Janša znova zavzel, da bi Evropska unija Ukrajini čim prej zagotovila perspektivo polnopravnega članstva v EU. Na koncu premier predlaga še sankcije proti Putinu, po njegovem naj "demokratični svet s sankcijami izolira Putinov režim"

Predsednik vlade, ki se je sicer na Twitterju oglasil iz Bruslja, je zapisal, da za njim "izjemno težak in čustven pogovor s predsednikom Ukrajine."

Volodomir Zelenski se je namreč javil s položaja v Kijevu. "S sporočilom, da se bodo borili do konca in da se mogoče zadnjič slišimo," je zapisal Janez Janša.  

 

Komentarjev 106
  • Avatar mahatma2
    mahatma2 10:16 20.marec 2022.

    Kaže da je Zelenski tisti ,ki še vedno vzdržuje vojno v Ukrajini ,naš pacient bi pa tej vojni rad dolil še več bencina na ogenj in tako kot je Zelenski nevaren za Ukrajince je enako nevaren Janša za Slovence. Obtožujem ...prikaži več Putina in Rusijo za vojne zločine in ravno tako obtožujem Zelenskega in njihove oligarhe za vojno v Ukrajini , ki so jo povzročili z nekorektnim odnosom do Ruskega prebivalstva. Drugače rečeno med Zelenskim in Janšem ni nobene razlike oba sta bolezensko nagnjena k diktaturi

  • Avatar F16
    F16 09:31 13.marec 2022.

    Edini načrt, ki ga potrebuje je jama ki si jo naj skoplje in se zagrne vanjo, kot njegov opevani domnevni očka

  • Srecko55 09:57 09.marec 2022.

    Ta naš kaplar strateg,analitik privrženec domobranstva nacist,fašist bo velesilam predlagal ,kako ukrepat.Popolnoma je zblaznel.Treba ga je poslat v Polje preden naredi še več škode Sloveniji.