Janša se posmehuje Niki Kovač in Golobu

Foto: Vlada RS Novice: Saga se bliža koncu: Janša vendarle odprl pismo - Janez Janša Foto: Vlada RS Janez Janša
Janša: Nika Kovač in Robert Golob nista ravno usklajena
Oglej si celoten članek

"Nika in Robert nista ravno usklajena. Nujno ustanoviti Strateški vladni svet za usklajevanje," je na tviterju napisal Janez Janša in dodal ključnik sejnina.

S tem ključnikom se je obregnil ob novico, da je predsednik vlade Robert Golob vodenje strateškega sveta za preprečevanje sovražnega govora ponudil Niki Kovač iz Instituta 8. marec. 13. marca je bila znova tarča verbalnega napada

Janša je v tvitu zlepil izjavo Nike Kovač, da njena generacija izjemno težko dobi redno zaposlitev ter nedavno objavo vlade, da se zaradi velikega pomanjkanja ustreznega kadra pri zagotavljanju storitev države za tujce v celoti sprošla zaposlovanje pri delodajalcih s področja državnega oziroma javnega sektorja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 50

  • 20:32 17. Marec 2023.

    CRKEN !

  • 15:41 17. Marec 2023.

    Astrološka napoved za Slovenijo decembra 2022: Maršal Tvito bo tvital samemu sebi!!!!

  • 07:57 17. Marec 2023.

    Kalimero bo sral, dokler ne bo stegnil papke.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.