Janša v Zagreb, na Trstenjakovi pa neprijetno sporočilo zanj

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24
Premier Janez Janša se danes skupaj s soprogo Urško Bačovnik Janša mudi v Zagrebu, kjer se bo udeležil slovesnosti ob hrvaškem dnevu državnosti. Medtem ga na sedežu stranke SDS čaka neprijetno sporočilo.
Oglej si celoten članek

Janša in soproga se bosta danes na povabilo hrvaškega premierja Andreja Plenkovića udeležila koncerta, ki bo zvečer potekal pred hrvaškim narodnim gledališčem v Zagrebu, so sporočili. Hrvaška dan državnosti praznuje 30. maja v spomin na konstituiranje prvega demokratično izvoljenega večstrankarskega sabora 30. maja 1990.

Zaprli tivolsko križišče Prešernov trg in okolica polni protestnikov: "Ulice so naše"

Zanimivo, tudi v Zagrebu danes potekajo protesti. Hrvaška konservativna pobuda Pohod za življenje je pripravila šesti shod v Zagrebu. Pod geslom Za zaščito vsakega človeškega življenja, brez diskriminacije so znova pozvali k prepovedi splava na Hrvaškem.

Foto: Žurnal24

Slovenija Za danes napovedan največji protest, to udeležencem sporoča Janša

Petkovi množični protesti so v Ljubljani potekali mirno, brez incidentov. Zato pa se je v soboto, dan po protestih, na ograji stavbe SDS na Trstenjakovi ulici v Ljubljani znašel plakat z neprijetno vsebino.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 38

  • ode
    07:04 30. Maj 2021.

    https://nova24tv.si/slovenija/politika/to-so-milijonske-hobotnice-zaradi-katerih-sindikati-zelijo-padec-desne-vlade/

  • 06:36 30. Maj 2021.

    Na Levstikovi gorijo vsi alarmi fajonizem je fašizem ata Milan jih miri Štefka kofe kuhat jim hiti.

  • 23:19 29. Maj 2021.

    Kaj prikletnih, gojenih aktivistov ni bilo doma? Morda pa so med pavzo sami pustili sporočilo svojemu ljubljenemu vodji. Kaj je …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.